Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


VICTRIX OMNIA

VICTRIX OMNIA
229 000 Ft
Füstgázcsatlakozás: 60/100 mm, 80/80 mm, 80/125 mm
Fűtési teljesítmény: 20,2kW
HMV teljesítmény: 25kW
Magasság: 738mm
Szélesség: 400mm
Mélység: 247mm
Súly: 29 kg
Melegvízhozam: (?t=30°C)13,2
Névleges hőterhelés: 20,8kW
Zárt tágulási tartály: 5,8l
Hatásfok: 97,1%
Elektromos védettség: IP X5D
Égéstermék hőmérséklet: 65°C
Minimális működési hőmérséklet: 20°C
Maximális fűtési hőmérséklet: 85°C
 • Az Immergas Victrix Omnia kondenzációs kombi fali gázkazán kiválóan alkalmas fűtésre, illetve melegvíz előállítására. Mélysége kisebb mint 25 cm, így a lakás bármely részén elhelyezhető. Lángmodulációs tartománya 20-100% közötti az alacsony energiaigényű szivattyú miatt.

  Rozsdamentes hőcserélője optimális hatásfokot biztosít. A Victrix Omnia jóformán minden hőfokszabályozási rendszerrel képes társulni, akár Dominus távfelügyeletről, Amico távszabályzóról vagy más gyártók szobatermosztátjáról legyen szó. A készülék tartalmaz időjárásfüggő szabályozást, így csak egy külső érzékelőre van szükség.

  Használata egyszerű, könnyen értelmezhető a digitális kezelőfelületnek köszönhetően. A készülékben by-pass szelep található, ezáltal lehetővé teszi a szeleppel felszerelt radiátoros rendszer és a kazán használatát is. Ez szükség esetén állítható vagy akár elzárható. A kazán rendelkezik egy fagyvédelmi funkcióval, amely automatikusan bekapcsolja az égőt, amikor a hőmérséklet 4 fok alá süllyed.

  Az alapfelszereltség részét képező fagyvédelmi funkció -5 fokig véd. Beépített szolár funkció teszi lehetővé a szolár előtét tartállyal való együttműködést. Háromféle üzemmód közül választhat: nyári, téli, készenléti és kikapcsolt üzemmód. A nyári üzemmódban a kazán csak a használati melegvizet állítja elő, míg a téli üzemmódban a kazán a szoba fűtését is elvégzi. A készenléti üzemmódban a kazán leáll, viszont a védelmi funkciói működőképesek. Kikapcsolt üzemmódot úgy érheti el, ha a kikapcsoló gombot 8 másodpercig nyomva tartja, ebben az esetben a kazán teljesen kikapcsol és funkciók nem elérhetőek.

  A kazán kialakítása lehetővé teszi a napkollektoros rendszer csatlakoztatását, illetve, hogy ettől a rendszertől maximum 65 fokra előmelegített vizet fogadjon. Vezérlő panel öndiagnosztika során a berendezés 18 óránként bekapcsol fűtés vagy készenlét üzemmódban az utolsó ellenőrzéstől számítva, ez idő alatt a kazán nem működik. Rendszerükben több funkció is található: fagyvédelmi, kéményseprő, rendszer légtelenítő és aljzatbeton szárítási funkció. Fagyvédelmi funkció esetén a kazán érzékeli, ha a víz hőmérséklete alacsonyabb mint 4 fok, ekkor bekapcsol és 42 fokosra melegíti a vizet. Ha a kéményseprő funkció aktív akkor a kazán állandó teljesítményen üzemel, ez 15 percig is eltart. Ekkor csak a biztonsági határoló termosztát és annak funkciója aktív. Rendszer légtelenítő funkciónál ismétlődő kapcsolásban áll a keringető szivattyú és a váltószelep. Ekkor a keringető szivattyú 100 másodpercig megy, 20 másodpercig áll. A váltószelep 120 másodperc használati melegvíz, 120 másodperc fűtés. Ez a funkció 18 órát vesz igénybe. Az aljzatbeton szárítási funkció új építésű házakba kialakított padlófűtés esetén az aljzatot egyenletesen kiszárítja.

  A berendezés a kazánokra vonatkozó Európai szabványok alapján a legkörnyezetkímélőbb technikát jelölő 6. osztályba sorolható (UNI EN 297 és UNI EN 483).

  Digitális felülete könnyen kezelhető a gombok által
  A lakás bármely részén elhelyezhető
  Számos védelmi funkcióval és üzemmóddal ellátva
  Szinte minden hőfokszabályozási rendszerrel képes társulni
  Napkollektoros rendszer csatlakoztatható hozzá
  Szivattyú és letapadás elleni védelemmel ellátva
  Időjárásfüggő szabályozást tartalmaz
  Európai szabványoknak megfelel
  Egyszerű telepíthetőség a csőrendszer jelentős átalakítása nélkül
  Csökkentett szén-monoxid és nitrogén-oxid kibocsátás
  Vezérlőpanel öndiagnosztika működésű
  By-pass szeleppel ellátva
  Hosszú élettartam
  Kiváló minőség
  5 év garancia
 • Cikkszám
  222
Webáruház készítés