Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E 23 kondenzációs fűtő fali gázkazán

Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E 23 kondenzációs fűtő fali gázkazán
392 000 Ft

Típus

Kondenzácíós gázkazán

Teljesítmény

27.7 kW

Szélesség

440 mm

Magasság

850 mm

Mélység

350 mm

Súly

50 kg

 

BOSCH gyári oldalfali kivezetés ITT RENDELHETŐ!

 

Mágneses iszapleválasztó ITT RENDELHETŐ!

 • Kondenzációs fali gázkazán

  Condens 7000 W

  A fűtést és a melegvíz előállítást egyetlen kompakt készülék formájában kínálja

  A Bosch Condens 7000 W speciális szivattyújának köszönhetően az egyik legenergiatakarékosabb kondenzációs kazán. I-COM távvezérlő rendszerrel kompatibilis, kazánvezérlés telefonnal.

  A Bosch legcsendesebb megoldása
  Magas műszaki tartalom, intelligens Bosch Heatronic® III diagnosztikai rendszer. A Condens 7000 W mindent kijelez, ami a kazán működésével kapcsolatos, így megkönnyíti a kezelő dolgát. Kategóriájában a leghalkabb készülék.

  Családi és sorházakba történő beépítésre alkalmas. A fűtő típusokhoz indirekt fűtésű melegvíz-tároló csatlakoztatható. Kezelőbarát multifunkcionális kijelző. Szolárkompatibilis az új szabályzóprogramnak köszönhetően. A készülék vezérlő elektronikája bővített rendszerkiépítési lehetőségeket biztosít.

  Családi és sorházakba történő beépítésre is alkalmas.

  92%-os éves hatásfokkal segít az energiamegtakarításban anélkül, hogy a komfortérzet csökkenne, ugyanis a kondenzációs kazán az égéstermék hőjének legnagyobb részét felhasználja a fűtés során. Ennek következtében a kazán hatásfoka éves szinten kb. 20%-kal nagyobb egy hagyományos fűtőkészüléknél, azaz kb. ennyivel kevesebb gázt kell elégetni ugyanahhoz a teljesítményhez.

  A készülék környezetkímélő, mivel kis mennyiségű nitrogén-dioxidot (NOx) és széndioxidot (CO2) bocsát ki. Ezt a modern égők teszik lehetővé, amelyekben a gáz és az égéshez szükséges levegő optimális hőmérsékleten ég el.

  Integrált melegvíz-előállítási lehetőséggel (akár 15 liter/perc) bíró kombikészülékként is kapható.

  A Bosch QuickTap funkcióban Ön egy rövid csapnyitással jelzi melegvíz-igényét. Ha néhány másodperc múlva újra megnyitja a csapot, a készülék azonnal melegvizet ad, így a vízfelhasználás gazdaságosabbá válik.

  A fűtő készülék (28 kW, 42 kW) indirekt fűtésű melegvíz-tárolóval összekapcsolható. Integrált melegvíz előállítási lehetőséggel (13/15 liter/perc) bíró kombi készülékként (35 kW) is kapható.

 • Szállítási költség
  ingyenes
  Cikkszám
  S032
Webáruház készítés