Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Bosch Condens 5000 WT ZWSB 30-4E Fali Beépített Tárolós Kondenzációs Gázkazán

Bosch Condens 5000 WT ZWSB 30-4E Fali Beépített Tárolós Kondenzációs Gázkazán
463 000 Ft

Típus

Kondenzációs Kombi gázkazán

Űrtartalom

48 l

Teljesítmény

24 kW

Szélesség

600 mm

Magasság

880 mm

Mélység

480 mm

Súly

78 kg

 

BOSCH gyári oldalfali kivezetés ITT RENDELHETŐ!

 

Mágneses iszapleválasztó ITT RENDELHETŐ!

 • Kondenzációs fali beépített tárolós gázkazán

  Condens 5000 WT

  Beépített tárolós gázkazán

  A készülékben található tároló teljesítménye EN 625 szerint 16,5 l/perc, három csillagos melegvíz-komfort mellett. Ha valaki tartós üzemben kívánja melegvíz-készítésre használni, közel 700 l/órás teljesítménnyel teheti. I-COM távvezérlő rendszerrel kompatibilis, kazánvezérlés telefonnal.

  Magas melegvíz-hozam
  A Condens 5000 WT egy 48 literes zománcozott, védőanóddal ellátott csőkígyós tárolós gázkészülék. A készülékben található tároló teljesítménye EN 625 szerint 16,5 l/perc, három csillagos melegvíz-komfort mellett. Ez a melegvíz-mennyiség két csapoló hely ellátását teszi lehetővé, és hasonló komfortszintet biztosít, mint egy külön szerelt tárolóval ellátott hőközpont.

  • Új fejlesztésű Heatronic® IV vezérlő elektronika. A bővített tudású panel lehetőséget biztosít arra, hogy külön időjáráskövető szabályozó nélkül változó hőmérsékletű előremenő fűtővíz kerüljön ki a kazánból.
  • Kvarckristályos kijelző.
  • Kompatibilis a Bosch I-COM távvezérlő rendszerével, vagyis az interneten keresztül kapcsolódhatunk kazánunkhoz, és programozási és távfelügyeleti feladatokat végezhetünk kényelmesen, akár otthonunktól távolról is.
  • Véd a legionárius betegségekkel szemben, vagyis a melegvíz-tároló rendszeres időközönként felfűt és a baktériumok elpusztulnak.

  Ideális megoldás lakásokba, családi házakba.

  93%-os éves hatásfokkal segít az energiamegtakarításban anélkül, hogy a komfortérzet csökkenne, ugyanis a kondenzációs készülék az égéstermék hőjének legnagyobb részét felhasználja a fűtés során. Ennek következtében a készülék hatásfoka éves szinten kb. 20%-kal nagyobb egy hagyományos fűtőkészüléknél, azaz kb. ennyivel kevesebb gázt kell elégetni ugyanahhoz a teljesítményhez.

  A készülék környezetkímélő, mivel kis mennyiségű nitrogén-dioxidot (NOx) és széndioxidot (CO2) bocsát ki. Ezt a modern égők teszik lehetővé, amelyekben a gáz és az égéshez szükséges levegő optimális hőmérsékleten ég el.

  A tárolónak köszönhetően mindig van melegvíz (EN 625 szerint 16,5 l/perc).

 • Szállítási költség
  ingyenes
  Cikkszám
  S033
Webáruház készítés