Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Saunier Duval Semiatek Condens 24 (H-HU) kond. kombi C-63 minősítés gázkazán

205 000 Ft

Gyártó: Saunier Duval 
Modell: Semiatek Condens 24 

Típus Kombi gázkazán
Kondenzációs Igen
Teljesítmény 24.7 kW
Fűtővíz maximális hőmérséklete 75 °C

Méretek

Szélesség 425 mm
Magasság 740 mm
Mélység 310 mm
Súly 37 kg
 • Leírás: 

  Az új Semiatek Condens kondenzációs kazán az egyszerű kezelhetőség és tökéletes komfort mintapéldája. Az ErP rendelet által előírt energiahatékonysági követelményeket magasan teljesítve, optimális megoldást biztosít fűtésre és melegvíz-ellátásra egyaránt. 

  A készülékek kompakt befoglaló méretei, csatlakozásainak kiosztása (DIN elv), rozsdamentes acélból készült primer fűtési és szekunder lemezes hőcserélője, vákuumos gáz/levegő szabályozása, digitális nyomásmérője, diagnosztikai-, állapotkód- és hibajelző rendszere a készülékszerelő szakemberek munkáját segíti, valamint a végfelhasználók komfortját emeli. A gázkészülékbe beépített anyagok megbízhatóságát - a magas minőségi követelmények teljesítésén túl - más modellek kapcsán visszaigazolt szervizes tapasztalatok is alátámasztják. 

  A készülék rendelkezik C63 minősítéssel, azaz bármilyen gyártmányú égéstermék-elvezető rendszerrel szabadon összeépíthető. 

  Ajánlott fűtésszabályozók 

  Az E-bus rendszerű kommunikációs csatorna lehetővé teszi valamennyi Saunier Duval vezetékes, vagy vezeték nélküli szoba- és okostermosztát használatát. Különösen jó megoldás lehet az Exacontrol E7, vagy a MiGo okostermosztát választása. 

  Beépített időjáráskövető szabályozás 

  Segítségével a készülék fűtési előremenő vízhőmérséklete a külső hőmérséklet változásának arányában folyamatosan változik. Ez azt jelenti, hogy magasabb külső hőmérséklet esetén alacsonyabb előremenő vízhőmérsékletet állít elő a kazán, ami jelentős energiamegtakarítást eredményez. Különösen ajánlott alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerek pl. padlófűtés, illetve - szinte kötelező - kondenzációs készülékek esetében. 

  Ezt a szabályozási lehetőséget a Semiatek Condens készülékek "szériatartozékként" tartalmazzák. Működtetéséhez csupán egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell megvásárolni és felszerelni. 

  SAUNIER DUVAL SEMIATEK CONDENS 24 KONDENZÁCIÓS KOMBI GÁZKAZÁN 6,5-24,7 KW RÉSZLETES ISMERTETŐJE

  RAKTÁRON !!! Az új Semiatek Condens kondenzációs kazán az egyszerű kezelhetőség és tökéletes komfort mintapéldája. Az ErP rendelet által előírt energiahatékonysági követelményeket magasan teljesítve, optimális megoldást biztosít fűtésre és melegvíz-ellátásra egyaránt. 

  A készülékek kompakt befoglaló méretei, csatlakozásainak kiosztása (DIN elv), rozsdamentes acélból készült primer fűtési és szekunder lemezes hőcserélője, vákuumos gáz/levegő szabályozása, digitális nyomásmérője, diagnosztikai-, állapotkód- és hibajelző rendszere a készülékszerelő szakemberek munkáját segíti, valamint a végfelhasználók komfortját emeli. A gázkészülékbe beépített anyagok megbízhatóságát – a magas minőségi követelmények teljesítésén túl – más modellek kapcsán visszaigazolt szervizes tapasztalatok is alátámasztják. 

  A készülék rendelkezik C63 minősítéssel, azaz bármilyen gyártmányú égéstermék-elvezető rendszerrel szabadon összeépíthető.

  Egyszerű kezelhetőség és kiváló komfort
  Bármilyen égéstermék-elvezető rendszerrel telepíthető (C63)
  Kedvező ár/érték arány készülékcsere esetén is
  Nagyhatékonyságú modulációs szivattyú
 • Szállítási költség
  ingyenes
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  S043
Webáruház készítés