Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


GRUNDFOS MAGNA1 40-150 F 250 1X230V PN6/10

GRUNDFOS MAGNA1 40-150 F 250 1X230V PN6/10
346 000 Ft

MAGNA1 40-150 F 250 Nedvestengelyű keringetõszivattyú, a szivattyú és a motor egy egységet képez. A szivattyúban nincs tengelytömítés és mindössze két tömítõgyűrű található a teljes egységben. A csapágyak kenését a szállított közeg biztosítja. Az újrahasznosításból adódó problémák elkerülésére a szivattyúkhoz felhasznált anyagok számát a minimálisra csökkentették. A szivattyú karbantartást nem igényel, így az élettartam-költségek nagymértékben csökkennek. Fõbb alkalmazási területek: - fűtési rendszerekben - fõszivattyú - keverõ körök - felület fűtések - hűtési rendszerekben A beépített szabályozóval rendelkezõ MAGNA1 keringetõ szivattyú sorozat a rendszer igényei szerint változtatja pillanatnyi teljesítményét. Sok rendszerben ez jelentõs energiamegtakarítást eredményez. A szivattyú használati melegvíz rendszerekben is alkalmazható. A megfelelõ működés érdekében fontos, hogy a munkapont a szivattyú méretezési tartományán belül essen. Elõnyök: - biztonságos kiválasztás - egyszerű beépítés - alacsony energiafogyasztás. A MAGNA1 sorozat szivattyúi megfelelnek az EuP direktíva követelményeinek - kilenc jelzõfény a szivattyú beállításához. Három arányos nyomáskülönbség görbe, három állandó nyomás görbe és három fix fordulatszámú görbe kiválasztása lehetséges. - alacsony zajszint - karbantartás mentes és hosszú élettartamú Specifikáció Terméknév:  MAGNA1 40-150 F Cikkszám::  99221306 Technikai Max. emelõmagasság: 15 m Max. folyadékszállítás: 26 m3/óra Szigetelési osztály: 110 Minõsítés az adattáblán: CE, VDE, EAC Model:  A Szerkezeti anyagok Szivattyúház:  Öntött vas Szivattyúház: EN-GJL-250 Szivattyúház:  ASTM A48-250B Járókerék:  PES 30%GF Telepítés Megengedett hõmérséklettartomány:  0 . . 40 °C Maximális üzemi nyomás: 10 bar Szabványos karima: DIN Csõcsatlakozás:  DN 40 Karima nyomásfokozata: PN6/10 Beépítési hossz:  250 mm Folyadék Szivattyúzott közeg: Tiszta víz Folyadékhõmérséklet tartomány:  -10 . . 110 °C Folyadék hõmérséklet: 60 °C Sűrűség:  983.2 kg/m³ Elektromos adatok Telj. - P1:  16.01 . . 615 W Maximális áramfogyasztás: 0.18 . . 2.71 A Hálózati frekvencia: 50 Hz Névleges feszültség: 1 x 230 V Védettségi osztály (IEC 34-5):  X4D Szigetelési osztály (IEC 85):  F Egyéb Cimke:  Grundfos Blueflux Energy (EEI):  0.21 Nettó tömeg:  16.2 kg Össztömeg:  17.7 kg Szállítási méret: 0.04 m3

 • MAGNA1 40-150 F 250

  Nedvestengelyű keringetőszivattyú, a szivattyú és a motor egy egységet képez. A szivattyúban nincs tengelytömítés és mindössze két tömítőgyűrű található a teljes egységben. A csapágyak kenését a szállított közeg biztosítja. Az újrahasznosításból adódó problémák elkerülésére a szivattyúkhoz felhasznált anyagok számát a minimálisra csökkentették.
  A szivattyú karbantartást nem igényel, így az élettartam-költségek nagymértékben csökkennek.

  Főbb alkalmazási területek:
  - fűtési rendszerekben
  - főszivattyú
  - keverő körök
  - felület fűtések
  - hűtési rendszerekben

  A beépített szabályozóval rendelkező MAGNA1 keringető szivattyú sorozat a rendszer igényei szerint változtatja pillanatnyi teljesítményét. Sok rendszerben ez jelentős energiamegtakarítást eredményez. A szivattyú használati melegvíz rendszerekben is alkalmazható. A megfelelő működés érdekében fontos, hogy a munkapont a szivattyú méretezési tartományán belül essen.

  Előnyök:
  - biztonságos kiválasztás
  - egyszerű beépítés
  - alacsony energiafogyasztás. A MAGNA1 sorozat szivattyúi megfelelnek az EuP direktíva követelményeinek
  - kilenc jelzőfény a szivattyú beállításához. Három arányos nyomáskülönbség görbe, három állandó nyomás görbe és három fix fordulatszámú görbe kiválasztása lehetséges.
  - alacsony zajszint
  - karbantartás mentes és hosszú élettartamú

 • Cikkszám
  S082
Webáruház készítés